Lisa Holmberg

Lisa Holmberg

Rekryterare
E-post: lisa.holmberg@mindfulhr.se
Telefon: +46 (0)760-00 63 50

Som 19-åring flyttade jag till Uppsala för att studera till lärare. Det hade varit en dröm sedan barnsben att jobba inom skolan. I fyra och ett halvt år läste jag på Gymnasielärarprogrammet med inriktning svenska/psykologi. Efter examen arbetade jag några år som högstadielärare och trivdes bra med det, men insåg att något annat väntade på mig där ute! Efter några år som sångerska och dansare i resebranschen började jag om på universitetet och 2008 tog jag examen från PAO-programmet.

Under mina första år som beteendevetare arbetade jag på HAYS, där jag rekryterade specialister och chefer till IT-branschen. Därefter klev jag in i breda HR-uppdrag och har sedan dess jobbat som HR generalist, HR Business Partner och HR-chef. Jag har som konsult och egenföretagare inom HR upplevt många olika branscher men verkat mest inom stora globala verksamheter. Jag har varit med och byggt organisationer och företagskulturer, coachat chefer och medarbetare på alla nivåer och rekryterat en massa kompetenta människor genom åren.

På senare år har jag kommit att intressera mig mycket för ledarskapsfrågor, individ-/gruppbeteenden och coaching. 2018 certifierade jag mig inom konceptet ”Utvecklande ledarskap” och har även gått andra ledarskaps- och coachingkurser. Mitt mål är att arbeta med rekrytering som bas, kanske ha ett litet ben kvar inom bred HR och samtidigt verka inom grupp- och ledarutvecklingsområdet.

Att vara en del av Rinaldo Consulting känns väldigt självklart. För mig är det viktigt att samarbeta med personer jag får energi av – och Jennie är definitivt en av dem!