Kandidat

Vad vill du bli när du blir stor?

Funderar du på att på att byta jobb? Eller kanske bara bransch? Funderar du rentav på att bara säga upp dig utan att helt veta vad nästa steg blir?

Oavsett vilket, så vill vi gärna att du vänder dig till oss om du vill ha hjälp vidare i karriären. Vi vill få kontakt med riktigt duktiga säljare och tekniskt kunniga personer i första hand men då vi jobbar med nätverksrekrytering är du intressant för oss oavsett bakgrund. Om du ingår i vårt nätverk kommer vi att ha nytta av varandra.

Vad som än händer kommer vi att vilja skapa en personlig relation med dig; prata en längre stund på telefonen och ta en kaffe på något trevligt fik. Vi kommer att se dig som en del i vårt nätverk och är det inte dig vi hjälper denna gång, kanske du kan hjälpa oss tills det är din tur att ta nästa steg i karriären…

Connecta med oss!

Oavsett om du vill byta jobb eller bara är lite nyfiken på ditt nästa steg så finns vi här. Connecta med oss och berätta lite om vad just du brinner för. Vi träffar dig gärna över en kaffe för att höra mer om dig och hur vi kan hjälpa dig till ditt nästa steg i karriären.

Tveka inte att höra av dig till oss!

Om Rinaldo Consulting

Rinaldo Consulting grundades av Jennie Rinaldo i oktober 2018. Idag består bolaget av  två aktiva medarbetare samt ett nätverk av samarbetspartners. Rinaldo Consulting är verksamt inom rekrytering och affärsutveckling och verkar främst inom sälj- och tekniktunga branscher.