Företag

Vad vi inte kan göra kan ingen annan heller göra…

Det går fort i dagens samhälle. Trycket på våra organisationer är enormt. Lönsamhet och förmåga att arbeta agilt varvas med krav på att skapa diversifierade och engagerade team. Som företag blir det mer och mer relevant att ställa de rätta frågorna till sig själv: Hur gör man egentligen för att attrahera och behålla sin personal, och hur blir man som det där ”coola” företaget med kuddrum och personalresor till exotiska platser? Det, där alla vill jobba…

För plötsligt står man där med tomt bås. Nyckelpersonen har lämnat av och behovet uppstår av att hitta den rätta. Personen vars hjärta och hjärna ska lira med dina och företagets värderingar och förväntningar. Som också ska gilla det ni pysslar med.

Det är då du är glad att vi finns. Vi gör nämligen matchningar utifrån djup branschkunskap och jobbar med rekrytering genom nätverk och kontakter. Dessutom har vi förutsättningarna att göra professionella personbedömningar utifrån ett beteendevetenskapligt perspektiv, något som skapar fantastiska möjligheter att placera rätt person på rätt plats!

Redan innan ditt behov uppstår har vi skapat relationerna – och när du är redo förmedlar vi kontakterna till dig! Det är ett lite annorlunda sätt att arbeta på och också det som gör oss unika i rekryteringsbranschen.

Tveka inte att höra av dig till oss!

Om Rinaldo Consulting

Rinaldo Consulting grundades av Jennie Rinaldo i oktober 2018. Idag består bolaget av  två aktiva medarbetare samt ett nätverk av samarbetspartners. Rinaldo Consulting är verksamt inom rekrytering och affärsutveckling och verkar främst inom sälj- och tekniktunga branscher.